© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Instagram

Nieuws

menu3.png

CORONA NIEUWS

VENTILATIE: Het ventilatiesysteem voldoet ruimschoots aan de corona eisen. Wij ventileren 24 uur met directe buitenlucht en is dus geen gesloten systeem dit geldt voor zowel de tennis - als squashhal.

KLEEDKAMERS EN DOUCHES ZIJN OPEN. ( 1,5 meter afstand )

TERRAS & FOYER ZIJN OPEN, DOORDEWEEKS VAN 9.00 - 24.00 UUR, WEEKEND 9.00 - 19.00 UUR.
RESERVERING IS VERPLICHT, U KUNT DIT DOEN AAN DE BALIE.

1. Je werkt mee aan de trage en/of het controle gesprek.
2. Volg ten alle tijden aanwijzingen van uitingen op.
3. Maak gebruik van de verplichte looproutes.
4. Vermijd fysiek contact met andere op het complex aanwezige sporters.
5. Squash: na afloop van het baangebruik desinfecteer je de greep/ deurknop.


Protocol TENNIS :
U mag weer vrij tennissen binnen in de hal. Verlaat de hal na het sporten z.s.m.


Protocol SQUASH :
U mag weer vrij squashen.
Verlaat na het sporten de baan z.s.m. en desinfecteer de greep/deurknop.
NB Reserveringen mogen alleen telefonisch gemaakt worden. U kunt dus niet op de bonnefooi komen.
Ons telefoonnummer is : 035-5422070.

Wij wensen u veel squash, tennis en badminton plezier.

Met vriendelijke groet,
Racketcentrum de Geeren


NK Racketlon in Baarn op 9 juni 2018

In 2010 startten Reinoud Moens en Vincent Rooker, zelf actief bij badmintonvereniging BC Inside '82 en tennisvereniging BTV de Geeren, met het organiseren van racketlontoernooien. Inmiddels zijn ze zes edities verder en is het duo door het bestuur van Racketlon Nederland gevraagd om in racketcentrum de Geeren het Nederlands Kampioenschap te organiseren. Wat is racketlon?

Racketlon bestaat uit een wedstrijd tussen twee of 4 personen. Er wordt achter elkaar tafeltennis, badminton, squash en tennis gespeeld. Elke sport bestaat uit één set tot de 21 punten. De speler die in totaal de meeste punten scoort is de winnaar. Ieder punt is dus belangrijk. De oorsprong van racketlon ligt in Finland. In 1986 kwamen vier mensen van de verschillende racketfederaties bij elkaar en ontwikkelde zij deze nieuwe sport. In Nederland werd pas in 2006 het eerste NK gehouden. Sinds 2009 is er ook een racketlontour, elk jaar worden er op verschillende locaties in Nederland toernooien georganiseerd.

Voor jong en oud en voor ieder niveau

Het toernooi is voor iedereen toegankelijk. Bij de heren zal er worden gespeeld in de A,B,C,D, 45+,55+ klasse. Bij de dames in de A,B,C,D en 45+ klasse. Daarnaast zal er door de jeugd worden gespeeld in de onder 13, 16 – en 21 klasse. Meer informatie over de categorieën is te vinden op http://www.racketlon.nl.

Materialen

Tafeltennisvereniging Elan stelt 3 tafeltennistafels beschikbaar. Daarnaast zal er worden gespeeld op 3 badmintonvelden, 4 squashbanen en 4 tennisbanen (binnen). Er zijn voldoende batjes en rackets te leen (kosteloos). Ook zijn er voldoende ballen en shuttles aanwezig.

Inschrijven


Iedere deelnemer speelt minimaal 3 wedstrijden. De organisatie rekent weer op veel animo, er is ruimte voor maximaal 64 deelnemers.
De link is te vinden op http://www.racketlon.nl  (toernooi 10 juni) of onder het kopje 'racketlon'Wens chalet wintercompetitie

Wens chalet5.jpg

                    


Wintercompetitie in Racketcentrum de Geeren

Pak je racket op en doe mee met de recreatieve dubbelcompetitie op maandag- of woensdagmiddag! In oktober starten de recreatieve binnen - competities weer op de maandag - en woensdagmiddag tussen 12 en 15 uur. Op de woensdagmiddag is er mixcompetitie en zijn er enkele plaatsen vrijgekomen. Ook op maandag spelen er alleen dames en is er nog een beetje ruimte. Zin om mee te doen, geef je dan snel op. Je wordt ingedeeld naar speelsterkte (3 niveaus). Je kunt gewoon individueel aanmelden, want je speelt niet met een vaste partner. Kosten zijn € 115,- voor 24 spelen. Op de maandag dames-competitie kan je nog opgeven als invaller. Voor meer informatie en aanmelding:  Rikie van der Werf, tel. 035-8886562 of werfhjm@gmail.com


poster3.jpg

Route
Contact